Date Event
Apr 27, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 10's details
Apr 30, 2018 12:00 PM Theme Ride: Favor details
May 1, 2018 4:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Bruno Mars details
May 2, 2018 4:30 PM Theme Ride: Latin Fever details
May 3, 2018 7:30 PM Theme Ride: Latin Fever details
May 4, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 80's details
May 7, 2018 7:30 PM Theme Ride: Disney Club Derailed details
May 8, 2018 4:30 PM Theme Ride: Diplomatic Immunity details
May 11, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 90's details
May 13, 2018 9:30 AM Theme Ride: Silence details
May 13, 2018 10:30 AM Theme Ride: Women details
May 15, 2018 12:45 PM Theme Ride: Culture II details
May 18, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 00's details
May 18, 2018 3:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Selena Gomez details
May 20, 2018 9:30 AM Theme Ride: 24K details
May 25, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 00's details
May 25, 2018 4:30 PM Theme Ride: Sweet Moments details
May 28, 2018 7:00 AM Theme Ride: The Evolution Of Drake details
May 28, 2018 5:30 PM Theme Ride: In Memorial - Memorial Day details
Jun 1, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 10's details
Jun 2, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Evolution Of Jason Derulo details
Jun 3, 2018 9:30 AM Theme Ride: Lights details
Jun 6, 2018 7:00 AM Theme Ride: Mad Love details
Jun 10, 2018 9:30 AM Theme Ride: Calvin Harris Vs The Chainsmokers details
Jun 11, 2018 4:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Tove Lo details
Jun 13, 2018 7:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Drake details
Jun 15, 2018 5:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Anne-Marie details
Jun 18, 2018 7:00 AM Theme Ride: The Evolution Of Rihanna details
Jun 20, 2018 7:30 PM Theme Ride: DNA details
Jun 21, 2018 6:30 PM Theme Ride: The Evolution Of Rihanna details
Jun 23, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Evolution Of Kylie Minogue details
Jun 29, 2018 5:30 PM Theme Ride: Canadian Exports details
Jun 30, 2018 9:30 AM Theme Ride: Wolves details
Jul 3, 2018 5:30 PM Theme Ride: Battle For Independence details
Jul 4, 2018 4:30 PM Theme Ride: The Battle Of The Justin's details
Jul 9, 2018 7:00 AM Theme Ride: East Coast vs West Coast 90's Hip Hop details
Jul 13, 2018 5:30 PM Theme Ride: My My My! details
Jul 19, 2018 5:30 PM Theme Ride: Anywhere details
Jul 21, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Best Of Disney details
Jul 26, 2018 7:30 PM Theme Ride: A Different Way details
Jul 28, 2018 10:30 AM Theme Ride: Say Something! details
Aug 2, 2018 6:30 PM Theme Ride: Forever Young details
Aug 6, 2018 7:00 AM Theme Ride: Sick Boy details
Aug 11, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Best Songs From Movies details
Aug 25, 2018 10:30 AM Theme Ride: Here Lies Love details
Aug 27, 2018 7:00 AM Theme Ride: How Long details
Sep 7, 2018 4:30 PM Theme Ride: New Rules details

 

 

Sun4.22 Mon4.23 Tue4.24 Wed4.25 Thu4.26 Fri4.27 Sat4.28
Wake Up! Flow Amanda B. 9:00 AM 50 min
WH Flex Strength SArielle F. 9:15 AM 45 min
WH Rhythm Davey N. 9:30 AM 45 min
WH Flex Circuit SJustin W. 10:15 AM 45 min
Power Vinyasa Jamie S. 10:20 AM 60 min
Theme Ride: Coachella 2018 SJamie L. 10:30 AM 45 min
WH Rhythm Flow Jamie L. / Jamie S. 11:30 AM 75 min
WH TRX Strength SJustin W. 12:15 PM 45 min
WH Mystery Theme Ride SIvana Z. 12:30 PM 45 min
WH Absolution Express SArielle F. 1:20 PM 30 min
Deep Flow Vinyasa Jamie S. 4:30 PM 75 min
Restorative SJamie S. 6:00 PM 60 min
 
WH Smart Rhythm Maddy B. 6:00 AM 45 min
WH Rhythm Nicole M. 7:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Davey N. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Allie H. 7:30 AM 50 min
WH Rhythm SNicole M. 8:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Express Davey N. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Kelsey R. 11:25 AM 30 min
WH Smart Rhythm Ysabel L. 12:00 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Kelsey R. 12:00 PM 30 min
Lunch Break Flow Alley R. 12:00 PM 50 min
WH Flex Circuit Kelsey R. 12:35 PM 45 min
WH Rhythm Metrix Express Ysabel L. 1:00 PM 30 min
WH Flex Strength SKhristine B. 1:30 PM 45 min
Precision Vinyasa Meghan K. 4:00 PM 60 min
WH TRX Circuit SKhristine B. 4:15 PM 45 min
Theme Ride: Number One Hits From Around The World Ivana Z. 4:30 PM 45 min
Power Vinyasa Monika B. 5:15 PM 60 min
WH Flex Strength SKhristine B. 5:15 PM 45 min
WH Rhythm SJarreau B. 5:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Megan R. 6:15 PM 45 min
Hot Power Flow AnneSophie L 6:30 PM 75 min
Theme Ride: The Evolution Of Jay-Z Jarreau B. 6:30 PM 45 min
WH TRX Strength Megan R. 7:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Nicole M. 7:30 PM 45 min
Restorative Allie H. 8:00 PM 60 min
 
WH Rhythm Nandi55 6:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Michaela B. 6:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Jamie S. 6:30 AM 50 min
WH Smart Rhythm Jarreau B. 7:00 AM 45 min
WH Flex Strength Michaela B. 7:15 AM 45 min
Power Vinyasa Monika B. 7:30 AM 60 min
WH HIP-HOP Rhythm Nandi55 8:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Express Michaela B. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Carl M. 11:25 AM 30 min
WH Smart Rhythm Express Emma P. 12:00 PM 30 min
WH TRX Circuit Aemar K. 12:00 PM 45 min
Precision Vinyasa AnneSophie L 12:00 PM 60 min
WH Rhythm Ysabel L. 12:45 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Aemar K. 12:50 PM 30 min
WH TRX Strength Kipp G. 1:30 PM 45 min
Lunch Break Flow Kimm R. 1:30 PM 50 min
Precision Vinyasa Kimm R. 4:00 PM 60 min
WH Flex Strength Kipp G. 4:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Michelle P. 4:30 PM 45 min
Power Vinyasa Denelle N. 5:15 PM 60 min
WH Flex Circuit Aemar K. 5:15 PM 45 min
WH Rhythm Laura F. 5:30 PM 45 min
WH Flex Strength Suhail M. 6:15 PM 45 min
Deep Flow Vinyasa Denelle N. 6:30 PM 75 min
WH Rhythm Carl M. 6:30 PM 45 min
WH Absolution Express Carl M. 7:20 PM 30 min
WH Rhythm Maddy B. 7:30 PM 45 min
 
WH Smart Rhythm Maddy B. 6:00 AM 45 min
WH Flex Strength Arielle F. 6:15 AM 45 min
WH Rhythm Zack O. 7:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Arielle F. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Amanda B. 7:30 AM 50 min
WH Rhythm Jarreau B. 8:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Express Arielle F. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Michaela B. 11:25 AM 30 min
Lunch Break Flow Alley R. 12:00 PM 50 min
WH Smart Rhythm Emma P. 12:00 PM 45 min
WH TRX Circuit Express W Michaela B. 12:00 PM 30 min
WH Flex Strength Michaela B. 12:35 PM 45 min
WH Rhythm Express Ysabel L. 1:00 PM 30 min
WH Flex Circuit Justin W. 1:30 PM 45 min
Precision Vinyasa Kimm R. 1:30 PM 60 min
Precision Vinyasa Jenna P. 4:00 PM 60 min
WH TRX Circuit Aemar K. 4:15 PM 45 min
WH Rhythm Nandi55 4:30 PM 45 min
Power Vinyasa Jenna P. 5:15 PM 60 min
WH Flex Strength W Carl M. 5:15 PM 45 min
WH Rhythm Nandi55 5:30 PM 45 min
WH Flex Circuit W Fernando C. 6:15 PM 45 min
WH Rhythm Jarreau B. 6:30 PM 45 min
Precision Vinyasa Jenna P. 6:30 PM 60 min
WH TRX Strength Fernando C. 7:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Nicole M. 7:30 PM 45 min
 
WH Rhythm Nandi55 6:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Megan R. 6:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Jamie S. 6:30 AM 50 min
WH Smart Rhythm Jarreau B. 7:00 AM 45 min
WH Flex Strength Megan R. 7:15 AM 45 min
Precision Vinyasa Monika B. 7:30 AM 60 min
WH HIP-HOP Rhythm Nandi55 8:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Express Chris L. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Jenna P. 11:25 AM 30 min
WH Smart Rhythm Express Ysabel L. 12:00 PM 30 min
WH TRX Circuit W Aemar K. 12:00 PM 45 min
Power Vinyasa Jenna P. 12:00 PM 60 min
WH Rhythm Emma P. 12:45 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Aemar K. 12:50 PM 30 min
Lunch Break Flow Jenna P. 1:30 PM 50 min
WH TRX Strength Aemar K. 1:30 PM 45 min
Precision Vinyasa SJenna P. 4:00 PM 60 min
WH Flex Circuit Suhail M. 4:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Ivana Z. 4:30 PM 45 min
Precision Vinyasa Mary P. 5:15 PM 60 min
WH Flex Circuit Suhail M. 5:15 PM 45 min
WH Rhythm Jarreau B. 5:30 PM 45 min
WH Flex Strength W Fernando C. 6:15 PM 45 min
Power Vinyasa Kimm R. 6:30 PM 60 min
WH Rhythm Carl M. 6:30 PM 45 min
WH Absolution Express Carl M. 7:20 PM 30 min
WH Rhythm Jamie L. 7:30 PM 45 min
 
WH Smart Rhythm Maddy B. 6:00 AM 45 min
WH Flex Strength Arielle F. 6:15 AM 45 min
WH Rhythm Nandi55 7:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Arielle F. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Amanda B. 7:30 AM 50 min
WH Rhythm Jarreau B. 8:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Express Carl M. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Carl M. 11:25 AM 30 min
Lunch Break Flow AnneSophie L 12:00 PM 50 min
WH TRX Circuit Express W Aemar K. 12:00 PM 30 min
WH Flex Circuit Aemar K. 12:35 PM 45 min
WH Rhythm Metrix Express Carl M. 1:00 PM 30 min
WH Flex Strength Khristine B. 1:30 PM 45 min
WH Rhythm Metrix Carl M. 3:30 PM 45 min
WH TRX Circuit Kipp G. 4:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm SIvana Z. 4:30 PM 45 min
WH Flex Strength Fernando C. 5:15 PM 45 min
WH Rhythm Carl M. 5:30 PM 45 min
Hot Power Flow Mary P. 5:30 PM 75 min
WH Flex Circuit Carl M. 6:20 PM 45 min
WH Smart Rhythm Erin G. 6:30 PM 45 min
 
WH Rhythm Nandi55 8:30 AM 45 min
Wake Up! Flow SMeghan K. 9:00 AM 50 min
WH Flex Strength Chris L. 9:15 AM 45 min
WH Rhythm Nandi55 9:30 AM 45 min
WH Flex Circuit Chris L. 10:15 AM 45 min
Chill Mellow Flow Meghan K. 10:20 AM 60 min
WH Smart Rhythm Carl M. 10:30 AM 45 min
WH Flex Strength Suhail M. 11:15 AM 45 min
Precision Vinyasa Walter W. 12:45 PM 60 min
Hot Power Flow Amanda B. 4:30 PM 75 min
WH TRX Strength Justin W. 5:15 PM 45 min
WH Mystery Theme Ride Carl M. 6:00 PM 45 min

Designed by Planet Argon | Powered by zingFit