Date Event
Jul 21, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Jul 21, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) W details
Jul 21, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Best Of Disney details
Jul 25, 2018 12:00 PM Theme Ride: JANNEL MONAE vs PRINCE vs JANET JACKSON details
Jul 26, 2018 7:30 PM Theme Ride: A Different Way details
Jul 27, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 80's details
Jul 28, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Jul 28, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Jul 28, 2018 10:30 AM Theme Ride: Say Something! details
Aug 1, 2018 4:30 PM Theme Ride: M0 vs DIPLO vs MAJOR LAZER! details
Aug 2, 2018 6:30 PM Theme Ride: Forever Young details
Aug 3, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 90's details
Aug 4, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Aug 4, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Aug 6, 2018 7:30 PM Theme Ride: Sick Boy details
Aug 10, 2018 7:00 AM Theme Ride: OUTSIDE LANDS! details
Aug 10, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 00's details
Aug 11, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Aug 11, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Aug 11, 2018 10:30 AM Theme Ride: The Best Songs From Movies details
Aug 13, 2018 12:00 PM Theme Ride: Betty Who vs Troye Sivan vs Allie X details
Aug 16, 2018 6:30 PM Theme Ride: BEYONCE vs WHITNEY details
Aug 17, 2018 12:00 PM Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 10's details
Aug 18, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Aug 18, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Aug 19, 2018 10:30 AM Theme Ride: THE WEEKND vs DRAKE details
Aug 20, 2018 12:00 PM Theme Ride: GAGA vs MADONNA details
Aug 22, 2018 7:00 AM Theme Ride: NICKI MINAJ vs CARDI B vs POST MALONE details
Aug 25, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Aug 25, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Aug 25, 2018 10:30 AM Theme Ride: Here Lies Love details
Aug 27, 2018 7:30 PM Theme Ride: How Long details
Aug 29, 2018 5:30 PM Theme Ride: JAY-Z vs BEYONCE vs KANYE WEST details
Aug 30, 2018 6:30 PM Theme Ride: ARIANA GRANDE vs TROYE SIVAN vs DUPA LIPA details
Sep 1, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Sep 1, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Sep 3, 2018 6:30 PM Theme Ride: WORK! details
Sep 7, 2018 4:30 PM Theme Ride: New Rules details
Sep 8, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Sep 8, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Sep 9, 2018 2:00 PM Theme Yoga: Yoga Trapeze details
Sep 10, 2018 7:30 PM Theme Ride: ALESSO vs STEVE AOKI vs R3HAB details
Sep 15, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Sep 15, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Sep 17, 2018 7:30 PM Theme Ride: N.E.R.D vs RIHANNA vs DRAKE details
Sep 20, 2018 6:30 PM Theme Ride: BOLLYWOOD HITS! details
Sep 21, 2018 5:30 PM Theme Ride: The Evolution of Justin Timberlake details
Sep 22, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Sep 22, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Sep 23, 2018 2:00 PM Theme Yoga: Yoga Trapeze details
Sep 27, 2018 12:00 PM Theme Ride: The Evolution Of Christina Aguilera details
Sep 28, 2018 5:30 PM Theme Ride: KPOP! details
Sep 29, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Sep 29, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Oct 2, 2018 12:45 PM Theme Ride: RIHANNA vs DRAKE details
Oct 6, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Oct 6, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Oct 8, 2018 7:30 PM Theme Ride: JAY-Z vs BEYONCE vs KANYE WEST details
Oct 9, 2018 8:00 AM Theme Ride: CARDI B vs NICKI MINAJ details
Oct 10, 2018 7:00 AM Theme Ride: KANYE WEST vs ZEDD details
Oct 11, 2018 6:30 PM Theme Ride: DAVID GUETTA vs SIA vs ROBIN SCHULZ details
Oct 13, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Oct 13, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Oct 15, 2018 7:00 AM Theme Ride: RIHANNA vs JUSTIN TIMBERLAKE details
Oct 19, 2018 4:30 PM Theme Ride: JUSTIN BIEBER vs POST MALONE details
Oct 20, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Oct 20, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Oct 22, 2018 12:00 PM Theme Ride: KHALID vs BILLIE EILISH vs MARTIN GARRIX details
Oct 26, 2018 5:30 PM Theme Ride: BANKS, PORTISHEAD, LYKKE LI vs LORDE details
Oct 27, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Power Vinyasa (Sea/Bay View) details
Oct 27, 2018 9:00 AM Sky Deck Yoga - Precision Vinyasa (City View) details
Nov 12, 2018 4:30 PM Theme Ride MAC MILLER VS ARIANA GRANDE details
Nov 19, 2018 5:30 PM Theme Ride: ARIANA GRANDE vs SELENA GOMEZ details

SUMMER CHALLENGE LEADERBOARD

Team Rankings and High Point Earner per Team
4 Member Teams: 6 Member Teams:
Lunch Time Lifters  (Chris M. - 360 pts.) 1010 points  
Morning Maniacs  (Diana N - 330 pts.) 690 points  
Wheel House Wonders  (Iris H.. - 315 pts) 660 points  
In It to Spin It  (Doug G. - 230 pts.) 620 points  
Energy Ladies  (Sheila C. - 270 pts.) 540 points  
Weekend Warriors  (Sarah M. - 160 pts.) 400 points  
Bridge Club (Sneha G. - 110 pts.) 340 points  
Fearsome Four (Diana T. - 145 pts.) 330 points  
Dodge, Kick and Crack (MacKenzie K. - 140 pts.) 280 points  
Bubble Butts (Monse P. - 420 pts.) 1720 points
Stranger Danger  (Dmitry G. - 440 pts.) 1590 points
The Cavalry (John S. - 180 pts.) 460 points
Kicking Assets (Joe J. - 260 pts.) 330 points
Flabulous  (Racquel D. - 100 pts.) 280 points
   
Sun7.15 Mon7.16 Tue7.17 Wed7.18 Thu7.19 Fri7.20 Sat7.21
WH Flex Strength 60 Carl M. 8:45 AM 60 min
Wake Up! Flow Amanda B. 9:00 AM 50 min
WH Rhythm Davey N. 9:00 AM 45 min
WH Flex Circuit SKhristine B. 10:15 AM 45 min
Power Vinyasa Jamie S. 10:20 AM 60 min
Theme Ride: 2 CHAINZ VS KENDRICK LAMAR vs QUAVO Carl M. 10:30 AM 45 min
WH TRX Circuit SKhristine B. 11:15 AM 45 min
WH Rhythm Flow Jamie L. / Jamie S. 11:30 AM 75 min
WH TRX Strength SKhristine B. 12:15 PM 45 min
WH Mystery Theme Ride Carl M. 12:30 PM 45 min
WH Absolution Express Carl M. 1:20 PM 30 min
Deep Flow Vinyasa Jamie S. 4:30 PM 75 min
Restorative Allie H. 6:00 PM 60 min
 
WH Smart Rhythm Maddy B. 6:00 AM 45 min
WH Rhythm Megan M. 7:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Davey N. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Lauren L. 7:30 AM 50 min
WH Rhythm Express Carl M. 8:00 AM 30 min
WH Flex Circuit Express Davey N. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Kelsey R. 11:25 AM 30 min
WH TRX Circuit Express Kelsey R. 12:00 PM 30 min
WH Smart Rhythm Carl M. 12:00 PM 45 min
Lunch Break Flow Alley R. 12:00 PM 50 min
WH TRX Circuit Kelsey R. 12:35 PM 45 min
WH Metrix Express Carl M. 1:00 PM 30 min
WH Flex Strength Suhail M. 1:30 PM 45 min
WH TRX Circuit 60 Khristine B. 3:10 PM 60 min
Power Vinyasa Meghan K. 4:00 PM 60 min
WH TRX Circuit Aemar K. 4:15 PM 45 min
WH Rhythm SJarreau B. 4:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Aemar K. 5:15 PM 45 min
Power Vinyasa Meghan K. 5:15 PM 60 min
WH Rhythm Carl M. 5:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Megan R. 6:15 PM 45 min
WH Rhythm Jarreau B. 6:30 PM 45 min
Hot Power Flow SAllie H. 6:30 PM 75 min
WH TRX Strength Megan R. 7:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Nicole M. 7:30 PM 45 min
Restorative Allie H. 8:00 PM 60 min
 
WH Metrix Davey N. 6:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Khristine B. 6:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Jamie S. 6:30 AM 50 min
WH Smart Rhythm Jarreau B. 7:00 AM 45 min
WH Flex Strength Khristine B. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Hannah L. 7:30 AM 50 min
WH HIP-HOP Rhythm Nandi55 8:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Express Khristine B. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Carl M. 11:25 AM 30 min
WH Smart Rhythm Express Carl M. 12:00 PM 30 min
WH TRX Circuit Aemar K. 12:00 PM 45 min
Lunch Break Flow SMadison D. 12:00 PM 50 min
WH Rhythm Nandi55 12:45 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Aemar K. 12:50 PM 30 min
Power Vinyasa Kimm R. 1:30 PM 60 min
WH TRX Strength Fernando C. 1:30 PM 45 min
WH Flex Circuit 60 Aemar K. 3:10 PM 60 min
Precision Vinyasa Kimm R. 4:00 PM 60 min
WH TRX Strength Aemar K. 4:15 PM 45 min
WH Metrix SMaddy B. 4:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Fernando C. 5:15 PM 45 min
Power Vinyasa SMadison D. 5:15 PM 60 min
WH Rhythm Laura F. 5:30 PM 45 min
WH Flex Strength Suhail M. 6:15 PM 45 min
Deep Flow Vinyasa SMadison D. 6:30 PM 75 min
WH Rhythm Carl M. 6:30 PM 45 min
WH Absolution Express Carl M. 7:20 PM 30 min
WH Metrix Maddy B. 7:30 PM 45 min
 
WH Rhythm Megan M. 6:00 AM 45 min
WH Flex Strength Arielle F. 6:15 AM 45 min
WH Rhythm Zack O. 7:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Arielle F. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Amanda B. 7:30 AM 50 min
WH Metrix Jarreau B. 8:00 AM 45 min
WH Flex Strength Arielle F. 8:05 AM 45 min
WH Absolution Express Michaela B. 11:25 AM 30 min
Lunch Break Flow Alley R. 12:00 PM 50 min
WH Smart Rhythm Jarreau B. 12:00 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Michaela B. 12:00 PM 30 min
WH Flex Strength Michaela B. 12:35 PM 45 min
WH Rhythm Express Jarreau B. 1:00 PM 30 min
Precision Vinyasa Kimm R. 1:30 PM 60 min
WH TRX Circuit Express Fernando C. 1:30 PM 30 min
WH TRX Circuit 60 Fernando C. 3:10 PM 60 min
Power Vinyasa Jenna P. 4:00 PM 60 min
WH TRX Circuit Aemar K. 4:15 PM 45 min
WH Rhythm Nandi55 4:30 PM 45 min
WH Flex Strength Carl M. 5:15 PM 45 min
Power Vinyasa Jenna P. 5:15 PM 60 min
WH Rhythm Nandi55 5:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Fernando C. 6:15 PM 45 min
WH Rhythm Jarreau B. 6:30 PM 45 min
Precision Vinyasa Jenna P. 6:30 PM 60 min
WH TRX Strength Fernando C. 7:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Nicole M. 7:30 PM 45 min
 
WH Metrix Megan M. 6:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Megan R. 6:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Jamie S. 6:30 AM 50 min
WH Smart Rhythm Jarreau B. 7:00 AM 45 min
WH Flex Strength Megan R. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow Hannah L. 7:30 AM 50 min
WH HIP-HOP Rhythm Nandi55 8:00 AM 45 min
WH TRX Circuit Express Chris L. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Carl M. 11:25 AM 30 min
WH Smart Rhythm Express Erin G. 12:00 PM 30 min
Lunch Break Flow Jenna P. 12:00 PM 50 min
WH TRX Circuit Aemar K. 12:00 PM 45 min
WH Rhythm Erin G. 12:45 PM 45 min
WH TRX Circuit Express Aemar K. 12:50 PM 30 min
WH TRX Strength Aemar K. 1:30 PM 45 min
Power Vinyasa Jenna P. 1:30 PM 60 min
WH Flex Circuit 60 SKelsey R. 3:10 PM 60 min
Precision Vinyasa Walter W. 4:00 PM 60 min
WH TRX Strength Suhail M. 4:15 PM 45 min
WH Metrix Jarreau B. 4:30 PM 45 min
WH Flex Circuit Suhail M. 5:15 PM 45 min
Precision Vinyasa Mary P. 5:15 PM 60 min
Theme Ride: Anywhere Jarreau B. 5:30 PM 45 min
WH Flex Strength Fernando C. 6:15 PM 45 min
WH Rhythm Carl M. 6:30 PM 45 min
Power Vinyasa Kimm R. 6:30 PM 60 min
WH Absolution Express Carl M. 7:20 PM 30 min
WH Rhythm Jamie L. 7:30 PM 45 min
 
WH Smart Rhythm Express SCarl M. 6:15 AM 30 min
WH Rhythm Laura F. 7:00 AM 45 min
WH Flex Strength Arielle F. 7:15 AM 45 min
Wake Up! Flow SHannah L. 7:30 AM 50 min
WH Rhythm Laura F. 8:00 AM 45 min
WH Flex Circuit Express Carl M. 8:05 AM 30 min
WH Absolution Express Carl M. 11:25 AM 30 min
Lunch Break Flow SMadison D. 12:00 PM 50 min
WH TRX Circuit Express Carl M. 12:00 PM 30 min
Flash Back Smart Rhythm - The Greatest Hits Of The 10's Nandi55 12:00 PM 45 min
WH TRX Circuit Aemar K. 12:35 PM 45 min
WH Metrix Express Carl M. 1:00 PM 30 min
WH Flex Strength SKelsey R. 1:30 PM 45 min
WH TRX Circuit 60 SKelsey R. 3:10 PM 60 min
WH Metrix Carl M. 3:30 PM 45 min
WH TRX Circuit Fernando C. 4:15 PM 45 min
WH Smart Rhythm Erin G. 4:30 PM 45 min
WH Rhythm Carl M. 5:30 PM 45 min
Hot Power Flow Mary P. 5:30 PM 75 min
WH Flex Circuit Express Fernando C. 5:35 PM 30 min
WH Flex Circuit Carl M. 6:20 PM 45 min
WH Smart Rhythm Erin G. 6:30 PM 45 min
 
WH Rhythm Nandi55 8:30 AM 45 min
WH Flex Circuit 60 Chris L. 9:00 AM 60 min
WH Metrix Nandi55 9:30 AM 45 min
WH Flex Strength Chris L. 10:15 AM 45 min
Chill Mellow Flow Jamie S. 10:20 AM 60 min
Theme Ride: The Best Of Disney Carl M. 10:30 AM 45 min
WH Flex Circuit Express Suhail M. 11:15 AM 30 min
WH Rhythm Flex Carl M. / Suhail M. 11:30 AM 60 min
Precision Vinyasa Walter W. 12:45 PM 60 min
Hot Power Flow Mary P. 4:30 PM 75 min
WH TRX Strength Suhail M. 5:15 PM 45 min
WH Mystery Theme Ride Carl M. 6:00 PM 45 min

Designed by Planet Argon | powered by zingfit